Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Wow (Ουάου) – η φωνή των εξωγήινων

Wow (Ουάου) – η φωνή των εξωγήινων

 

Ασφαλώς και θυμόμαστε άπαντες τα περίφημα «Ουάου» κατά την διάρκεια της επανάστασης που έλαβε χώρα στο Στρασβούργο όπου έπαιζαν τις κουμπάρες και τα μήλα οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λίγο καιρό πριν κλείσει τις τράπεζες η «πρώτη φορά αριστερά», πολυθρύλητη κυβέρνησή μας. Εκείνη την συνταρακτική εποχή που το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα, το δημοψήφισμα, έγινε κουρελόχαρτο από αυτόν που το πρότεινε και το έκανε.

Τότε το «Ουάου», έφερε πολύ πόνο στην Ελληνική κοινωνία μιάς και έγινε η αιτία του τρίτου και επαχθέστερου μνημονίου. Ήταν μάλιστα η συνθηματική λέξη μεταξύ υπουργών που φανέρωνε ότι προέρχονταν από άλλο πλανήτη και με την κραυγή αυτή μιλούσαν την γλώσσα των εξωγήινων, την γλώσσα του Διαστήματος, την μητρική τους γλώσσα.


Πέρασαν τα χρόνια, η χειρότερη αριστερά παρέδωσε τα ηνία στην χειρότερη δεξιά και φτάνουμε στο σήμερα και με έκπληξη πληροφορούμαστε πως το Wow (Ουάου), εκδηλώθηκε για πρώτη φορά στα της γης δρώμενα το μακρινό 1977, όπου τότε οι επιστήμονες έλαβαν σήματα «Wow» από το υπέρ-πέραν από νοήμονα όντα που αναζητούσαν κι αυτά ψήγματα ζωής στο αχανές σύμπαν ή στα άπειρα πολυσύμπαντα.

Ναι, ομολογεί σήμερα ένας καθηγητής του Stanford, υπάρχουν εξωγήινοι και ζουν ανάμεσά μας. Για τον λόγο αυτό -προχώρησε το θέμα πιο πέρα-, το υπουργείο εθνικής άμυνας της Αμερικής και ίδρυσε το «All-domain Anomaly Resolution Office - AARO», κάτι δηλαδή σαν Γραφείο Αγνώστων Εναέριων Φαινομένων.

Ταράχτηκα διαβάζοντας τα παραπάνω που δεν αμφισβητούνται κι ούτε είναι fake-news, που πολύ αγαπά η μαύρη προπαγάνδα των κομμάτων της γλυκύτατης πατρίδας μας. Ταράχτηκα περισσότερο όμως σαν μου ήρθαν στο νου εκείνα τα «Ουάου» των υπουργών οικονομικών τώ καιρώ εκείνω, και αυτόματα έγιναν οι συνειρμοί: μήπως αυτοί οι υπουργοί εκείνη την εποχή ήταν πραγματικά εξωγήινοι; Μήπως πραγματικά επικοινωνούσαν μεταξύ τους με την μητρική τους γλώσσα, το «Ουάου;», ανεξαρτήτου μάλιστα χώρας, γλώσσας, θρησκείας, πλανήτη, γαλαξία και πολυσύμπαντος; 

Πηγαίνοντας βαθύτερα την τρομαγμένη σκέψη μου, μήπως και τα κόμματα με τα μέλη αλλά και τους οπαδούς τους, είναι εξωγήινοι; Μήπως όλοι αυτοί, προερχόμενοι από μακρινά γαλαξιακά ή συμπαντικά συμπλέγματα, μετέφεραν εδώ τις δικές τους συγκρούσεις για την τελική επικράτησή τους; Μήπως έν τέλει, υπερέχουν έναντι ημών εφόσον προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους με ανεπτυγμένη τεχνολογία και μας έχουν ομήρους παρέχοντας μας πλαστά δικαιώματα; Μήπως αλήθεια όλο αυτό που βιώνουμε είναι ένα Matriχ και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο;

Σε κάθε καινούργια σκέψη που έκανα, μεγάλωνε και η ταραχή μου, καθώς μάλιστα ερχόντουσαν σαν παραδείγματα όλα τα Ελληνικά κόμματα. Ναι, είπα μέσα μου, οι οπαδοί των κομμάτων, της δεξιάς, της σοσιάλ, της αριστεράς, του κομμουνισμού, των ψεκασμένων, των φασιστών, των ακροαριστερών, των μεριτών και όλων έν γένει των κομμάτων, είναι καθαροί εξωγήινοι. Μόνο έτσι εξηγείται αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας από ιδρύσεώς της έως και σήμερα, κόμματα και οπαδοί, είναι εξωγήινοι, και σαν προερχόμενοι από άλλους σκοτεινούς κόσμους, μετέφεραν στον όμορφο πλανήτη μας και στην θεσπέσια πατρίδα μας, τη δική τους μιζέρια, τα δικά τους πάθη, τα δικά τους μίση, τις δικές τους στρεβλές ιδεοληψίες, τους δικούς τους πολέμους. Όμως, ας αφαιρέσω από την ταραχή μου τους κομμουνιστές διότι αυτοί από μόνοι τους είναι ένα πολυσύμπαν. Είναι μάλλον σαν τους πρωτό-χριστιανούς, που πάλευαν μόνοι τους την Ρωμαϊκή ιμπεράλα τότε, και σήμερα πάλι, μόνο αυτοί παλεύουν κι ας έχουν τις δικές τους εμμονές. Τους αφαιρώ από την ταραχή μου διότι εξακολουθούν και είναι αιθεροβάμονες και όχι αρπακτικά όπως όλοι οι άλλοι. 

Όλους εμάς, που βρισκόμαστε έξω από τις δικές τους συγκρούσεις και δικές τους ψυχικές αρρώστιες, μας έχουν για αναλώσιμους, για έμψυχο υλικό, στις δικές τους διαμάχες. Ναι, υπερέχουν τεχνολογικά και έχουν το πάνω χέρι, όχι όμως για πολύ, εμείς οι σκλαβωμένοι στον ιστό τους, σιγά αλλά σταθερά, σπάμε τις αλυσίδες και δεν αργεί η ώρα η καλή ώστε να τους φτύσουμε κατάμουτρα και να προχωρήσουμε στη ζωή μας δίχως σκάρτα δεκανίκια. Κόμμα στην Ελλάδα σημαίνει δεκανίκι. Ιδεολογία στον Κόσμο σημαίνει ψυχική νόσος. 

Η δική μας Επανάσταση όταν εκδηλωθεί, θα είναι συνεχής, θα έχει αρχή αλλά όχι τέλος, Θα έχει κατεύθυνση νοητική, θα είναι μη συγκρουσιακή, δεν θα έχει εντός της ούτε ένα «Εγώ», ούτε έναν άπληστο και υποκριτή, ούτε έναν μακιαβελλιστή. Δεν θα έχει οπαδούς, διότι στη δική μας Επανάσταση δεν θα υπάρχουν διαχωρισμοί, διότι σκοπός της είναι η Ενότητα. Και θα έρθει η Ενότητα όσο κι αν πασχίζουν λυσσαλέα όλοι αυτοί οι εξωγήινοι να συντηρούν την χωριστικότητα.

Εμείς και οι άλλοι, αλλά μόνο γι’ αρχή διότι σκοπός μας είναι να γίνουμε όλοι «Εμείς». Δίχως αρχηγούς και ηγέτες, δίχως ηγεμόνες, δίχως πνευματικούς πατέρες και ρήτορες, διότι η κοινωνία μας θα είναι αγνή, αβλαβής, ουδείς δεν θα άρχει και ουδείς θα άρχεται και σε τέτοια κοινωνία προηγμένη, όλα τα μέλη της δρουν κι εργάζονται σαν τ’ ανθρώπινα κύτταρα, δεν ρωτάνε, πράττουν. Σε κοινωνία τέτοια, ο άνθρωπος ανελίσσεται, εξανθρωπίζεται. 

Wow – Ουάου!

 

 

Ιωσήφ Στάλιν – Πεζοπόρος Ν1 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ήταν ο Καστοριάδης αντικομμουνιστής;

Ήταν ο Καστοριάδης αντικομμουνιστής;   Όλα τα πρωινά είναι πανέμορφα πέρα από τις εκάστοτε κλιματολογικές συνθήκες. Μάλιστα, στην Ανατολ...